HusCompagniet

Med detaljer som overdækkede terrasser, facader beklædt med cedertræ og husets forskellige niveauspring er grunden og omgivelserne indarbejdet i denne unikke planløsning.

I alrummet strømmer lyset ind igennem de store vinduespartier, der samtidig danner ramme om den flotte udsigt ud over området. Hele huset har flade lofter og med over 3 meter til loftet i alrummet er der masser af luft og plads til lyset. Der er desuden monteret lydlofter i udvalgte rum, så støjniveauet kan holdes nede og det bliver behageligt at opholde sig i rummene. Med et par trin ned er stuen forbundet med alrummet, hvorfra man også kan nyde udsigten. 

Indretningen er særdeles rummelig og ikke mindst funktionel for denne villa har nemlig tre store værelser foruden en voksenafdeling med eget badeværelse og walk in closet. 

Ved ankomst til huset bliver man mødt af et flot overdækket indgangsparti og fra den tilhørende carport kan husets beboere desuden gå tørskoet ind af husets anden indgangsdør ved bryggerset.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 75 64 57 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.