HusCompagniet

Rækkehusene opføres i naturskønne omgivelser i en ny udstykning i Ringe, tæt på byens mange faciliteter. Ringe tilbyder et godt handelsliv, hvor der er rig mulighed for at klarer alle hverdagens indkøb, et aktivt udvalg af motions- og fritidsaktiviteter, svømmehal, bibliotek, golfbane og meget mere. I cykelafstand finder man både børnehave, skole og gymnasie og på cyklen er der også kun få minutters kørsel til togstationen.

Ringe er centralt placeret midt på Fyn, og på få minutter er man på motorvejen, hvorfor der er 15 minutters kørsel til Odense eller Svendborg.

Naturskønt område i nyt kvarter, hvor naturen kan nydes ved Ringe Sø, naturlegeplads, skove og det hele forbindes med de mange stisystemer.

Bliv skrevet op på interesselisten – så modtager du automatisk salgsmaterialet når det er klar.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 20 42 44 04

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.