HusCompagniet

Her udbydes nu 8 boliger til salg, opført som dobbelthuse på hhv. 100 m2 og 130 m2 - alle med gode solforhold. Boligerne bliver opført i en beige mursten med brune og hvide nuancer og med opmurede gavle og udhæng. Til hver bolig hører der egen have og en carport.
 
Brædstrup er en by med ca. 3.700 indbyggere centralt placeret mellem Horsens og Silkeborg beliggende i Horsens Kommune. Byen har et velfungerende lokalsamfund, der byder på både et lokalråd, et aktivt foreningsliv med mange sportsklubber, et sundhedscenter, masser af dagligvare- og specialforretninger samt en masse skøn og urørt natur.
 
For yderligere information kontakt vores salgskontor i Horsens på tlf. 75 64 57 99

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 75 64 57 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.