HusCompagniet

Længehuset byder på en praktisk dobbelt carport med direkte indgang til husets entré, hvorfra der er adgang til et rummeligt bryggers. Boligen byder derudover også på to store værelser, et gæstetoilet samt en soveværelsesafdeling med skabsvæg og eget badeværelse. Til at binde hele plantegningen sammen er husets store køkken/ alrum og stue på hele 46 kvm. Via terrassedørene kan man gå direkte ud på terrassen og nyde eftermiddags- og aftensolen.

Kommer du fra Aarhus, Horsens eller Silkeborg er her rigtig mange penge at spare i forhold til et tilsvarende byggeri i en af disse byer, og Brædstrup har rigtig meget at byde på. Brædstrup er en by i udvikling, hvor der er afsat 18 mio. kr. til byudvikling over de næste år. Byen rummer alt hvad en by skal indeholde; her er gode skoler, masser af butikker og et yderst aktivt foreningsliv. Derudover er Brædstrup centralt beliggende og byer som Aarhus, Horsens, Skanderborg og Silkeborg kan nås inden for en overskuelig køretur. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.