HusCompagniet

 

Her kan I opleve dejlige opholdsrum med ekstra lysindfald og udendørs lækroge. Endvidere er der en carport med plads til 2 biler, og med direkte adgang til husets entré/bryggers. Ligeledes er der tænkt en innovativ indbygget cykelopbevaring ind i redskabsrummet.

Husets hjerte - et stort lyst køkken/alrum med skråloft, hvor der er monteret dobbelt ovenlys. Køkken/alrummet byder på adgang til et praktisk skjult depotrum, et lækkert vinrum med muret væg samt flotte sorte New Yorker glasdøre, samt udgang til terrassen. Her er ligeledes åben forbindelse til den hyggelige stue. I husets ene ende findes separat børneafdeling med to gode værelser og badeværelse. I den anden ende af huset findes et stort kontor eller 3. børneværelse, og en lækker forældreafdeling, med walk-in og stort badeværelse med stor bruseniche.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 75 50 50 50

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.