HusCompagniet
Fra entréen kan man gå ind i bryggerset, hvor der er god plads til hverdagens gøremål. Derudover har man fra entréen også adgang til børneafdelingen. Her er der tre store børneværelser med eget badeværelse samt et stort multirum med plads til leg og hygge. Videre ind i huset er det store gennemgående køkken/alrum, hvor der er god plads til spisebordet, depot ved køkkenet og et stort u-formet køkken, der giver masser af plads til at udforske sine kulinariske evner. Voksenafdelingen indeholder både walk-in og stort badeværelse i direkte forbindelse med soveværelset. I forlængelse af køkken/alrummet er husets store og lyse stue, der med sine mange vinduer lukker varme og lys ind og giver mulighed for at nyde udsigten til haven.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.