HusCompagniet
Når man træder indenfor i husets entré får man straks et fantastisk overblik igennem hele huset, hvor der for enden er afsluttet med et stort glasparti, som går helt til loftet. I værelsesafdelingen er der to gode børneværelser med eget badeværelse samt et praktisk multirum. I det store køkken/alrum er der flere forskellige afdelinger, som både giver plads til en åben kontorniche, en siddebænk foran et stort vinduesparti samt et køkken med god plads til spisebordet. I forbindelse med siddebænken er der lavet en rå murstensvæg, der elegant trækker husets facadesten med indenfor. Mellem alrum og stue er der lavet en gennemgående biopejs, der giver en god hyggestemning såvel i køkken/alrum som stue. Huset rummer desuden en soveværelsesafdeling med eget badeværelse og en praktisk skabsvæg.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.