HusCompagniet
Ved husets hovedindgang er der lavet et stort vinduesparti, der giver en flot entré. Herfra er der adgang til husets værelsesafdeling, der giver børnene mulighed for deres helt egen afdeling, der indeholder to værelser, eget badeværelse og et praktisk multirum. I husets store køkken/alrum er der lavet en elegant skabsvæg, der på en flot måde forbinder praktik med de seneste nye tendenser inden for køkkenverdenen. Fra alrummet kan man via et par trin gå ned i husets opholdsstue, der med store vinduespartier har et dejligt lysindfald. I den anden ende af huset finder man soveværelsesafdelingen, der indeholder både kontor, soveværelse, badeværelse og hele to skabsvægge, der giver uanede muligheder for opbevaring. Endeligt kan man via husets bryggers gå tørskoet ud til den store dobbeltgarage, der giver plads til familiens biler, cykler, haveredskaber osv.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.