HusCompagniet

Huset er bygget i en moderne arkitektur med ensidig taghældning og tagpap på taget. Der er skrålofter i hele huset, hvilket giver en god rumfornemmelse og binder alle rummene flot sammen. Huset byder på mange spændende detaljer og et helt unikt lysindfald gennem ekstra høje vinduespartier i køkken/alrummet og stuen. Boligens entré er elegant og rummelig. Med en rå murstensvæg har man trukket husets facadesten med ind i huset og lavet en flot garderobeløsning med plads til familiens overtøj. Huset er indrettet med en børneafdeling i den ene ende af huset, som indeholder to store børneværelser og et badeværelse. I den anden ende finder man husets soveværelsesafdeling der indeholder en åben kontorniche, soveværelse, badeværelse samt en stor skabsvæg med masser af plads. Med et par trin kan man gå ned i husets største rum; køkken/alrum og stue, der med sit skråloft giver en fantastisk loftshøjde med et godt lysindfald og plads til hele familien. Fra stuen kan man gå direkte ud på den overdækkede terrasse, der er orienteret mod sydvest, så man kan få en optimal udnyttelse af solen hele dagen.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.