HusCompagniet

Når man træder indenfor i husets lyse entré får man lyst til at se mere. Entre/gang er samtidig fordelingsgang til 2 dejlige børneværelser samt bryggers. Entre går direkte over i lys gang med stort vinduesparti mod syd. Der er ligeledes adgang til husets første badeværelse som vil fungere som børnebadeværelse og gæstetoilet. Gangen ender i husets store køkken/alrum som er forsænket 2 trin, hvilket giver dejlig rumvirkning, og samtidig følger huset grundens terræn udvendigt. Køkken/ alrum har åben adgang til stuen og det store rum er udført med skråloft, som sammen med forsænkningen giver ekstra luft og rumhøjde. Lofterne i hele huset er gipslofter, og i køkken/alrum og stue er lofterne udført som akustikloft, som medvirker til god lyd i det store rum.

Køkken/alrum ligger på tværs af husets længderetning, og der er sat store vinduespartier i begge facader, som resulterer i masser af lys fra to sider og derved får man et meget lyst og lækkert køkken/alrum. Fra køkken/alrum er der udgang til 2 terrasser. Terrasse mod syd/vest er overdækket og her er plads til grill og havebord i tørvejr. Fra stuen er der adgang til soveværelsesafdeling med walk-in og stort badeværelse med badekar og brus.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 75 64 57 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.