HusCompagniet

Først stor garage med 2 porte, til to biler. Fra garagen er der direkte adgang til stort bryggers, hvor der er plads til hverdagens gøremål. Kommer man som gæst er der fin overdækket indgang. Entréen fører over i fordelingsgang som giver adgang til børneafdeling samt voksenafdeling. Her er der tre lige store børneværelser med eget badeværelse og gang med plads til leg og hygge. For enden af gangen ligger soveværelset med skabsvæg og direkte adgang til voksenbad. Videre ind i huset er det store gennemgående køkken/alrum, hvor der er god plads til spisebordet. Fra køkkenet er der adgang til depotrum. Køkkenet har stor køkken-ø, der giver masser af plads, og mulighed for at udforske sine kulinariske evner. I forlængelse af køkken/alrummet er husets dejlige lyse stue. I væggen mellem alrummet og stuen er der indbygget biopejs og den hyggelige ild kan man se fra begge rum. Der er mange store vinduespartier mod øst og vest, som lukker dejlig varme og lys ind, og giver mulighed for at nyde udsigten ud i haven. Fra alrummet er der udgang til overdækket vestvendt terrasse. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 75 64 57 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.