HusCompagniet

Ved husets hovedindgang er der lavet et stort vinduesparti, der giver en flot entré. Herfra er der adgang til husets køkken/alrum som er husets centrum. Herfra er der adgang til børneafdeling, voksenafdeling og stue. Det giver børnene mulighed for deres helt egen afdeling, der indeholder 3 værelser og stort badeværelse. I husets store køkken/alrum er der lavet en dejlig stor køkkenø med masser af plads, skabsvæg med køl- og fryseskab samt skjult depot med indgang gennem højskab. Fra alrummet er der direkte adgang til en dejlig lys stue med store vinduespartier mod vest. Fra alrummet er der 3 store dobbeltdøre ud til haven, og de åbner alrummet op mod syd og vest. Det giver en dejlig udsigt ud i haven, og dobbeltdøren mod vest fører ud til en overdækket terrasse, som solmæssigt er orienteret mod syd/vest. Alle de store glaspartier sikrer masser af dejlig lysindfald.

Soveværelsesafdelingen er dejlig stor. Den indeholder soveværelse, lækkert stort badeværelse med stor bruseniche og badekar, og stort walk-in som er indrettet med fuldfinerede egetræsskabe. Endeligt kan man via husets bryggers gå tørskoet ud til den store dobbeltcarport med redskabsrum, der giver plads til familiens biler, cykler, haveredskaber osv.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 75 64 57 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.