HusCompagniet

Til huset hører en sammenbygget dobbelt carport på 65 m² med redskabsrum og cykelskur, som giver plads til både cykler og 2 biler. Huset er bygget i en moderne arkitektur Funkis med ensidig taghældning og tagpap på taget med listedækning. Der er skrålofter i hele huset, hvilket giver en god rumfornemmelse og binder alle rummene flot sammen. Huset byder på mange spændende detaljer og et helt unikt lysindfald gennem firedobbelte vinduespartier i køkken/alrummet og yderligere to dobbelte vinduespartier i stuen med ovenpåliggende vinduer.

Boligens entré er elegant og rummelig med siddebænk og trælameller. Huset er indrettet med en børneafdeling i den ene ende af huset, som indeholder tre store børneværelser, et badeværelse og et depot. I den anden ende finder man husets soveværelsesafdeling der indeholder soveværelse med walk-in og badeværelse. I husets midte finder vi køkken/alrum med åben adgang til stor stue med trælameller og sansevindue. Skråloft i hele huset giver en fantastisk loftshøjde med et godt lysindfald og plads til hele familien. Fra stuen kan man gå direkte ud i haven via dobbeltdøre og fra alrummet er der ligeledes dobbeltdøre som giver adgang til den store overdækkede terrasse, der er orienteret mod syd, så man kan få en optimal udnyttelse af solen hele dagen.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 75 64 57 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.