HusCompagniet
Så snart du træder ind i huset, fornemmes både lyset fra ovenlysvinduet i entréen og åbenheden i rummene. Det store køkken/alrum og stuen hænger sammen, blot opdelt af en skillevæg med indbygget biopejs og lektieplads som gør rummene indbydende og levende. Fra køkken/alrummet er der adgang til voksenafdelingen med soveværelse med indbyggede skabe og eget badeværelse. I den anden ende af huset finder du børneafdelingen med tre gode værelser, badeværelse og en lys gang. Der er desuden et godt stort depotrum og et bryggers med direkte adgang fra carporten. Her får du en moderne og minimalistisk stil med fokus på lys, rummelighed og minimal vedligeholdelse. Vi har valgt at vise huset med fladt tag, men dette hus ville også være oplagt med ensidig taghældning. For mere information venligst kontakt salgsafdelingen på tlf.: 86 10 01 99

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.