HusCompagniet

Villaen er med en funktionel og hyggelig indretning, der tilgodeser den travle og til tider hektiske hverdag. De 161 m2 er optimal indrettet hvor du har tørskoet indgang til villaen via en dobbelt carport. Herfra har du boligens bryggers med plads til vaskefaciliteter, en fordelingsgang med entré, badeværelse og to værelser, der kunne indrettes som børneværelse, kontor eller lignende. Husets hjerte – det gennemgående køkken/alrum ligger centralt placeret i huset og bliver et naturligt samlingspunkt for hele familien. Fra køkken/alrummet har du et depot, endnu et værelse samt adgang til soveværelset med endnu et badeværelse. Sidst men ikke mindst, har du en dejlig stor stue i forbindelse med køkken/alrummet, hvorfra der er udgang til en overdækket terrasse.

Villaen overtages ultimo januar 2022. 

Villaen leveres med fryser, men uden vaskemaskine/tørretumbler. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 75 64 57 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.