HusCompagniet

Dette moderne parcelhus på 162 m2 skal opleves. Når man træder ind i huset, mødes man af en stor og rummelig entré, der ligger i tæt forbindelse med 2 store børneværelser med mulighed for indbyggede skabe.

I husets midte finder man køkken/alrummet, hvor der er plads til hele familien. Køkken/alrummets store vinduespartier giver et fantastisk lysindfald fra flere sider. Fra køkken/alrummet er der adgang til endnu et værelse, og bag den lange skabsvæg er der et veludnyttet depot.

Køkken/alrummet er i direkte forbindelse med stuen, uden at de to rum flyder sammen, for der er et fint vinrum etableret mellem de to rum. Fra køkken/alrum er der direkte adgang til vestvendt terrasse.

Forældreafdelingen består af både walk-in closet og eget badeværelse med god plads.

Huset er opført i en mørk mursten, opmurede gavle og uden udhæng. Det er udstyret med vedligeholdelsesfrie træ/alu vinduer og døre. Via den dobbelte carport er der direkte adgang til huset.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 86 10 01 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.