HusCompagniet
Inde i villaen opnås adgang fra den store, kombinerede entré og fordelingsgang, som er med indbygningsskabe. Børneafdelingen indeholder tre rummelige børneværelser med store vinduer og indbyggede skabe samt bryggers og badeværelse. I det store køkken/alrum er der masser af lys og plads til hele familien. Alrum og stue bindes desuden sammen af en eksklusiv biopejs, som giver en fantastisk stemning på kolde vinterdage. Denne eksklusive villa indeholder derudover soveværelse med eget badeværelse og walkin. Her er der på alle måder højt til loftet.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.