HusCompagniet
Huset er opført i lækre materialer, der kræver et minimum af vedligeholdelse. Af vedligeholdelsesfrie materialer kan bl.a. nævnes træ/alu vinduer samt inddækninger i zink. Husets kombinerede entré og fordelingsgang giver et lyst førstehåndsindtryk med udsigt gennem hele husets længde. Her er højt til loftet og en funktionel og stilren rumfordeling med tre gode værelser, køkken/alrum og stue i åben forbindelse, et praktisk depotrum samt soveværelse med eget badeværelse. Ude og inde er funkisstilen flot gennemført og huset henvender sig til den moderne børnefamilie, der ønsker et flot design og et bemærkelsesværdigt hus.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.