HusCompagniet

Huset er optimalt placeret på grunden med flot udsigt ud over Randers Fjord samt gode solterrasser.

Huset er opført i vedligeholdelsesfrie materialer, sorte træ/alu vinduer- og døre, sortpatineret zink på afløb og murkrone. Udvendig byder huset på en spændende mursten, store vinduespartier, integreret garage med cafe, flot indgangsparti, samt stor overdækket terrasse. Så snart du træder ind i huset, fornemmes både lyset fra ovenlysvinduerne samt de store vinduespartier.

Køkken/alrummet byder på øget lofthøjde, flot siddevindue med fuld udsigt og skjult depot. Det store køkken/alrum og stuen hænger sammen, blot opdelt af en skillevæg med indbygget biopejs. Fra køkken/alrummet er der adgang til voksenafdeling med soveværelse, walk-in og stort bad med indbygget badekar. I den anden ende af huset finder du børneafdelingen med tre gode værelser, badeværelser og en lys gang.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.