HusCompagniet

Ejendommen ligger i et nyt, lukket kvarter - nærmere bestemt på Egelyst 69 - og det attraktive nybyggerkvarter tilbyder jer et trygt nærmiljø samt let adgang til alt det, der er brug for i det daglige for såvel store som små familiemedlemmer.

Skole, pasnings- og fritidstilbud samt gode indkøbsmuligheder venter nemlig inden for meget overskuelig cykelafstand, og det samme gælder centrum af Ikast, som I kan nå inden for ti minutter på cykel. Derudover er der også tale om en meget pendlervenlig adresse, for I kan være på motorvejen efter bare få minutters kørsel, hvilket eksempelvis giver gode pendlervilkår, når turen går til Herning, Silkeborg og Aarhus.

Selve villaen byder på 172 særdeles velfordelte kvadratmeter med en lys og indbydende atmosfære, og på den 1.130 kvadratmeter store grund får I også en god carport med et integreret redskabsrum på i alt 52 kvadratmeter.

Husets hoveddør ligger lige ved carporten, og fra entréen er der på praktisk vis adgang til et bryggers med god plads til vaskefaciliteter og opbevaring i indbyggede skabe. I denne del af hjemmet finder I også det oplagte afsnit til børnene, som udgøres af tre gode værelser og et badeværelse med bruseniche. I modsatte ende af villaen er der indrettet en lækker forældreafdeling, hvor soveværelset via et rummeligt walk-through-closet forbindes med husets andet badeværelse, der byder på en ekstrastor bruseniche.

Centralt i boligen venter et stort opholdsafsnit, hvor køkken-alrum og stue ligger ud i ét, så her er der god plads til at have gang i flere forskellige hverdagsaktiviteter på samme tid. Desuden er det med hele tre terrassedøre også let at lade opholdsmiljøet inden døre smelte sammen med de skønne, solrige terrasser udenfor.

Ejendommen er opført i gedigne kvalitetsmaterialer, som kræver et minimum af vedligehold, hvilket optimerer jeres chancer for at kunne se frem til lave vedligeholdelsesomkostninger. Samtidig sikrer det jer bedst mulig tid til at nyde hyggestunderne derhjemme i afslappet stil med god tid til familielivet.

Det kan for eksempel nævnes, at huset har træ-alu-vinduer fra Rationel med trelagsglas samt betontagsten fra IBF. Derudover er det værd at bemærke, at huset på praktisk vis ikke har udhæng - til gengæld er det forsynet med arkitekttagrender i zink.

Blandt de mange attraktive træk inden døre skal det eksempelvis bemærkes, at der er ventilationsanlæg, gipslofter med akustikfelter samt filt på væggene. Der er også gulvvarme i hele huset, og opvarmningen sker ved hjælp af fjernvarme. Huset har desuden cirka 550 mm isolering på loftet og cirka 190 mm isolering i ydervæggene. Boligen er således meget energivenlig, hvilket sikrer jer gode betingelser for at holde varmeudgifterne på et overskueligt niveau.

Som et ekstra plus er der naturligvis også sørget for lækre moderne elementer som centralstøvsuger samt Quooker i køkkenet. I forbindelse med køkkenet kan det desuden nævnes, at inventaret samt hvidevarerne er fra HTH. Det samme gælder for inventaret i resten af huset - eksempelvis på de to badeværelser, som desuden begge har væghængte toiletter med indbyggede cisterner.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 97 22 35 23

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.