HusCompagniet

 

Fra den store integrerede garage med to porte, kommer man direkte ind i huset, hvorfra der er adgang til bryggers samt børneafdelingen bestående af tre velindrettede værelser og det ene af husets to badeværelser.

Huset centrale rum er det store gennemgående køkken/alrum med både ovenlysvinduer og store vinduespartier, der giver lys fra mange vinkler. Der er desuden udgang til terrasser på både den nord- og sydlige side af huset og pga. husets udformning som et H-hus, er der gode muligheder for at finde en lækrog.

Går man videre ind i huset, er der adgang til kontor/gæsteværelse samt den store forældreafdeling med walk-in closet, stort soveværelse med en terrassedør samt badeværelse.

I den rummelige stue er der store vinduespartier, som er med til at give et fantastisk lysindfald, ligesom man også fra stuen får direkte udgang til den sydvendte terrasse.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.