HusCompagniet

 

Huset er bygget i en minimalistisk arkitektur med fladt tag uden udhæng, med flotte sortpatinerede zinkinddækninger og med facader i et unikt farvespil.

Indvendigt er huset opdelt i flere afdelinger. Den første afdeling indeholder en stor lys entré med stort vinduesparti, fordelingsgang med videre adgang til både bryggers og dobbelt carport. Desuden indeholder den tre store børneværelser. Mellem to af værelserne er det lavet en smart løsning med et fælles walk-in closet.

Husets centrale rum er indrettet med et stort køkken/alrum og et tilhørende stort depot. Rummet har ekstra lofthøjde på hele 317 cm, lysindfald fra alle sider samt en flot gennemgående pejs imellem køkken og stue. Huset indeholder desuden en stor forældreafdeling med soveværelse, et eksklusivt badeværelse med dobbelt brus samt et praktisk walk-in closet. Fra stuen er der desuden udgang til en skøn overdækket sydvestvendt terrasse.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.