HusCompagniet

 

Længehuset indrammer perfekt den store terrasse og er et oplagt valg for familien, der ønsker at få mest muligt ud af udesæsonen. Den sydvendte terrasse er placeret foran husets opholdsstue og køkken/alrum med udgang fra begge. Under det flotte tagudhæng er en mindre del af terrassen helt overdækket, så aftenkaffen kan nydes ude – også i regnvejr.

Fra den integrerede carport træder du ind i en rummelig entré. Herfra er der adgang til bryggers samt børneafdeling som består af tre gode værelser og naturligvis med eget badeværelse. Gangen åbner op til det store køkken/alrum, der ligger på tværs i huset, og som hermed giver et godt gennemgående lysindfald, godt udsyn og er et naturligt samlingspunkt for hele familien, da rummet går i forlængelse med stuen. Stuen er velindrettet med store glaspartier og god plads til sofaen. Der er fra stuen adgang til forældreafdelingen med eget badeværelse samt udgang til den overdækkede terrasse.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.