HusCompagniet

Taget er beklædt med tagpap, hvilket giver arkitektonisk lethed og understøtter husets taghældning og sammen med de mørke mursten i forskellige nuancer giver det et flot og eksklusivt look til huset. Flere vælger i dag at få carporten som en integreret del af huset, og i dette hus har carporten en central beliggenhed med direkte indgang til bryggerset. Derudover er der i forlængelse af carporten et skur med støbt og isoleret gulv, hvor der er plads til cykler såvel som haveredskaber. 

I husets køkken/alrum er der højt til loftet og masser af lysindfald. Her er tale om en bolig, hvor rummeligheden er i højsædet, og hvor hele familien vil føle godt med albuerum. I en afdeling for sig selv byder huset på 3 store børneværelser samt tilhørende badeværelse. I den anden ende af huset findes den store stue samt soveværelse med walk-in closet og eget badeværelse med badekar. Stuen er lys og indbydende med godt lysindfald fra et stort hjørnevinduesparti samt udgang til en stor overdækket terrasse. Med højt til loftet er der selvfølgelig taget højde for akustikken ved opsætning af specielle Rockfon lydlofter.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.