HusCompagniet

Ejendommen ligger i et smørhul i forhold til alt i hyggelige Skævinge. Fra villaen er der gåafstand til indkøb, skole, institutioner og sportshal med mange gode idrætsfaciliteter. Større indkøb foregår i Hillerød eller Frederikssund, som ligger 10 og 15 minutter væk i bil. På 25 minutter når I Liseleje Strand og på 45 minutter er man i København. Desuden et lokalt bibliotek og togstation med tog til Hillerød på kun 13 minutter.

Huset er et vinkelhus opført i klassisk parcelhus arkitektur med valmtag og udhæng. Ejendommen har et boligareal på 170 kvm + 46 kvm dobbelt integreret carport med udhus samt 12,5 kvm integreret overdækket terrasse. Huset er opført i kvalitetsmaterialer og der er bl.a. valgt skrå akustiklofter med elektriske ovenlysvinduer i køkken/alrum. Villaen er opført i grå mursten, sorte tagsten med glas 5, zink tagrender og skiffer sålbænke. Indvendigt er der gipslofter og filt på alle vægge. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme samt Nilan ventilationssystem og centralstøvsuger.

Huset er indrettet med entré, stort bryggers samt børneafdeling med 2 store børneværelser og gæstebadeværelse med brus. Desuden stort kontor/gæsteværelse samt forældreafdeling med mellemgang som giver adgang til walk-in closet, soveværelse samt eget badeværelse med brus. Husets hjerte er det store køkken/alrum med stor spiseplads med dobbelte døre til den overdækkede terrasse samt hyggelig opholdsstue med udgang til haven. 

Ejendommen leveres med udlagt stabilgrus mens køber selv står for anlæggelse af indkørsel, terrasser og have.

Huset kan overtages i december 2022.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 88 62 34 00

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.