HusCompagniet

Den 216 m2 store villa er indrettet med en åben entré, hvorfra der er adgang til børneafdelingen og et stort bryggers og depot/garderobe.

Går man i stedet til venstre, ankommer man i det imponerende køkken/alrum. Her er ekstra højt til loftet og lyst indrettet med stort vinduesparti, ovenlys, HTH køkkenelementer og eksklusive
detaljer. Køkken/alrummet er desuden indrettet med en alkove som inviterer til masser af hyggestunder. Hver sin ende af huset er indrettet til henholdsvis børn og voksne.

I børneafdelingen er et lyst fællesrum og lækkert badeværelse især værd at bemærke. Og i forældreafdelingen er der både plads til haveudgang, walkin closet og stort badeværelse med
badekar og plads til to.

Drømmer I om at indrette jer i den minimalistiske funkisstil, er her et godt eksempel på, hvordan det kan gøres eksklusivt og topmoderne.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 88 62 34 00

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.