HusCompagniet

Huset er et godt bud til familien som ikke vil gå på kompromis med stil, arkitektur og design. Her får man en eksklusiv funkisløsning på 180 m2. med stor carport, overdækket indgangsparti og en stor gårdhave.

Med det samme man træder ind i huset, vil man opleve hvordan der er tænkt over detaljerne med store vinduespartier mod gårdhaven, gennemtænkte opbevaringsløsninger, store åbne rum og lækre materialer.

Det store køkken/alrum og stuen er adskilt via en rå murstensvæg. Det smukke egetræskøkken giver en særlig hygge til huset. I køkkenet findes også et fint depot som giver masser af opbevaringsplads.

Funkisvillaens samlingspunkt er den store gårdhave som giver villaen en unik atmosfære og som indbyder til masser af udehygge uden at gå på kompromis med privatliv. Med de store vinduespartier ud til gårdhaven får du en masse lys ind i boligen uden at lave udstillingsvinduer til naboerne. Her får man virkelig integreret inde og ude.

Overalt fremstår huset gennemført i eksklusive materialer, her er virkelig kræset for detaljerne. Der er valgt flere materialer, som bidrager til den eksklusive, men hyggelige stemning, i form af blandt andet rå murstensvæg, farvede armaturer og stort lysindfald.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 88 62 38 00

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.