HusCompagniet

Huset er opført i moderne stil med fokus på at få mest muligt ud af hver eneste kvadratmeter ud fra princippet om at få ”mere for mindre”. Huset rummer hele 4 værelser, her i blandt forældreafdeling med soveværelse samt eget bad, køkken/alrum med åben forbindelse til stue, rummelig entre og stort bryggers samt ekstra badeværelse. Desuden er der tilknyttet en stor integreret carport med plads til begge biler.

Køkken/alrummet med de grønne fronter og varme grå bordplade giver en særlig hygge til huset. Her er blevet plads til to barstole ved køkkenøen, hvor børnene kan sidde og hygge imens der laves mad.

Ligesom du fra carporten kan gå tørskoet ind i huset, kan dine gæster bydes velkommen i tørvejr via det overdækkede indgangsparti.

Overalt fremstår huset gennemført i eksklusive materialer, her er virkelig kræset for detaljerne. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 88 62 38 00

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.