HusCompagniet

Huset rummer tre gode værelser, hvor de to er placeret i en decideret børneafdeling, mens forældresoveværelset findes i forbindelse med stuen. Desuden findes et mindre, men godt kontor, der ligger lige ud til det rummelige køkken/alrum, som har åben forbindelse til stuen. Overalt i huset er der ekstra højt til loftet, hvilket giver en dejlig rumfornemmelse og følelse af rummelighed, som ellers kun findes i større huse.

Dette udstillingshus er et glimrende eksempel på, at et nyt hus ikke behøver at være stort og dyrt, for at det kan være et dejligt hjem med plads til hele familien.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.