HusCompagniet

Huset er et godt bud til familien som ikke vil gå på kompromis med stil, arkitektur og design. Her får man en eksklusiv funkisløsning på 189 m2 med overdækket terrasse og stor carport.

Med det samme man træder ind i huset, vil man opleve hvordan der er tænkt over detaljerne med store ovenlysvinduer, gennemtænkte opbevaringsløsninger, store åbne rum, niveauforskel og lækre materialer. Det store køkken/alrum og stuen er adskilt på elegant vis, idet man fra køkkenet går to trin ned for at komme til stuen. De to rum kobles dog sammen via en biopejs med gennemkig fra køkken mod stue. Det hvide og mørke køkken oser af eksklusivitet i samspil med de store new yorker partier som adskiller alrum og kontor. I køkkenet findes også et fint depot, som giver masser af opbevaringsplads.

Her finder man også en voksenafdeling på hele 30 m2 med walk in samt eget bad med dobbeltbrus, ovenlys i brusenichen og flotte klinker fra gulv til loft, hvilket giver en fornemmelsen af at være i sit helt eget wellness rum. Overalt fremstår huset gennemført i eksklusive materialer, her er virkelig kræset for detaljerne. Der er valgt flere materialer, som bidrager til den eksklusive, men hyggelige stemning, i form af blandt andet biopejs, nedsænket stue, farvede armaturer, vinduer med indvendige sorte rammer samt HTH inventar i mørkt træ.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.