HusCompagniet

Stor garage til 2 biler med elektrisk dobbeltport. Fra garagen er der direkte adgang til husets bryggers, med god plads til hverdagens gøremål.

Huset byder på en planløsning hvor der er lagt vægt på funktionalitet, hygge og gode muligheder for opbevaring. I det rummelige køkken/alrum med skrålofter er der god mulighed for at samles om madlavningen eller lektierne ved barstolene ved køkkenøen. Der er god plads til opbevaring i den rummelige garage, depotet ved køkkenet samt i walk-in. Huset indeholder foruden børneafdeling med 3 værelser og eget bad. Stor forældreafdeling med soveværelse, walk-in samt lækkert badeværelse.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.