HusCompagniet

Huset er et vinkelhus på 167 m2, opført som lavenergihus med lave drift- og vedligeholdelsesudgifter med luftvarmepumpe. Huset er opført i tidsløs stil med valm og gesims, uden udhæng. 

Veludnyttet villa, hvor alle m2 er udnyttet ned til mindste detalje. Huset er indrettet med god stor entré, bryggers, gæstebadeværelse, 3 gode værelser samt soveværelse med walk-in og eget badeværelse. Lækkert køkken/alrum med inventar fra HTH i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang til en skøn overdækket terrasse. Der er tænkt på gode lysindfald ved store vinduespartier. Der er overalt i huset valgt lækre og robuste materialer, med vægt på den hyggelige og stemningsfyldte atmosfære.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 88 62 34 00

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.