HusCompagniet

Man bydes indenfor i en rummelig hall, med direkte adgang til bryggers.

I stueplan møder man tre værelser, som er forbundet til et stort multirum, som giver anledning til fælles aktiviteter. De tre værelser og multirummet har naturligvis alle adgang til et tilhørende velindrettet badeværelse.

Dette giver en komplet opdeling af børne- og forældreafdeling, da master bedroom, med eget badeværelse, er at finde på 1.sal. Den elegante og minimalistiske kvartsvingstrappe, er gennemtænkt, således at det lukkede hulrum under trappen er udnyttet til depot, med indgang fra dør i multirummet. 

På 1. sal forstærkes oplevelsen af dejligt lysindfald, fra de mange gulvstående vinduespartier mod syd og vest. 

Familiens samlingssted og huset hjerterum, er det store køkken/ alrum/stue med direkte adgang til den hyggelige overdækkede terrasse, via et dobbelt oplukkeligt terrassedørsparti. Terrassens størrelse og rummelighed indbyder til mange gode stunder i familiens selskab, men giver også rig mulighed for at dække op til gæster, i ly for sol og aftendug. 

Den overdækkede terrasse er konstrueret med et lukket dæk, hvilket giver fuld udnyttelse af terrasserne både fra haven og på 1. sal.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 86 10 01 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.