HusCompagniet

Boligen har en optimal indretning med hele tre store værelser og to rummelige badeværelser samt et praktisk bryggers med en direkte adgang fra carporten, så man i dagligdagen kan komme tørskoet indenfor.

I husets store køkken/alrum er der direkte udgang til sydvendt terrasse via to store dobbeltdøre, og her kan man nyde udsigten til haven. Fra stuen er der udgang til vestvendt overdækket terrasse.

Foruden en stor køkken-ø indeholder køkkenet også en skabsvæg med et skjult depot. I alrummet er der god plads til spisebordet og mulighed for en hyggestund i alkoven.

Boligens voksenafdeling indeholder et soveværelse med skabsvæg og et rummeligt badeværelse med dobbelt brusere

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 86 10 01 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.