HusCompagniet

 

Huset er opført som moderne parcel, uden udhæng og med vedligeholdelsesvenlige materialer. Husets hjerte og samlingspunkt er det fantastiske køkken/alrum, hvor skrålofterne åbner rummet op og hvor hele familien kan samles om madlavning og hygge omkring køkken-øen.

Huset har en optimal indretning med soveværelse, to store værelser, et kontor og to rummelige badeværelser samt et praktisk bryggers med direkte adgang fra carporten, så man i dagligdagen kan komme tørskoet indenfor.

I husets store køkken/alrum er der direkte udgang til terrassen, og fra stuen kan man fortsætte ud på den overdækkede terrasse.

Foruden en stor køkkenø indeholder alrummet også alkove, en skabsvæg med et skjult depot, god plads til spisebordet og åben forbindelse til stuen.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 86 10 01 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.