HusCompagniet
I dette hus er der tænkt på både det praktiske og det arkitektoniske, således er garagen også integreret som en del af huset. På denne måde får du en ren ubrudt facade ud til vejen, samtidig med at garagen nemt kan bruges til både biler, værksted, fester osv. I begge ender af huset er der integreret og overdækkede terrasser, så man kan være ude selv når vejret byder på lidt regn. Indenfor bliver du budt velkommen i en stor entré med loft til kip. Husets køkkenalrum, hvor der også er højt til loftet, ligger i tæt på husets to børneværelser med eget badeværelse. I den anden ende er der en rummelig stue, og i forbindelse med denne er der et kontor, som også kan fungere som et 3. børneværelse. Derudover er der forældresoveværelse med eget badeværelse – her er der både stor bruser og badekar. Med store og brede vinduespartier føles huset af meget mere, og med detaljer som depot, integrerede nicher og indbyggede skabe har man skabt en funktionel og elegant bolig.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.