HusCompagniet

Huset er opført som et stilfuldt knækhus på 170 m2 med overdækket indgangsparti og afvalmet tag. Huset er med muret gesims, sorte vinduer med sprosser som står godt til de blødstrøgne mursten og overalt i huset er lofthøjden øget til 264 cm.

Indgangen til huset tager sig godt ud med den spændende og lyse entré, med trælameller i garderobeniche og direkte adgang til bryggers og børneafdelingen med to store børneværelser og eget badeværelse.

Centralt i huset ligger det lækre åben samtalekøkken med loftemhætte i niche, et skjult depotrum/ viktualierum, HTH køkkenelementer og god spiseplads. Køkken/alrummet er desuden indrettet med en alkove, som inviterer til masser af hyggestunder for både børn og voksne. Derudover har huset et fint kontor og en skøn forældreafdeling med både walk-in og badeværelse med ekstra stor bruseniche.

Husets har en åben planløsning, hvor dagligstuen har terrasseudgang og hyggeligt brystningsvindue med udsigt til haven.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 88 62 30 00

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.