HusCompagniet

Huset er et vinkelhus på 158 m2, opført som lavenergihus med lave drift- og vedligeholdelsesudgifter med varmepumpe (luft/vand).

Huset er opført i tidløs stil med valmtag og opmuret gavl ved vinkel. Veludnyttet villa, hvor alle m2 er udnyttet ned til mindste detalje.

Huset er indrettet med god stor entre, kontor, børneafdeling hvor de to børneværelser er adskilt af et gæstebadeværelse samt forældreafdeling med eget badeværelse. Derudover lækkert køkken/alrum på 42 m2 med inventar fra HTH i åben forbindelse med stuen. Skrålofter med loftvinduer i køkken/alrum som giver lys og luft. Køkken/alrummet er desuden indrettet med en smuk biopejs, der fungerer som ”åben” rumdeler mod dagligstuen. Fra både køkken og stuen er der udgang til en terrasse og have. Der er tænkt på gode lysindfald med store vinduespartier, samtidig med at akustikken er god på grund af de opsatte lydlofter.

Der er overalt i huset valgt lækre materialer med vægt på den hyggelige og stemningsfyldte atmosfære.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 88 62 30 00

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.