HusCompagniet
De 164 kvm er optimalt indrettet med en kombineret entré/bryggersløsning med kun én hoveddør, hvilket giver mest mulig indretningsplads i bryggerset. Køkken/alrummet ligger på tværs i huset , hvilket giver et fantastisk gennemlys. Det giver også mulighed for at kunne gå fra køkkenet og direkte ud i haven på den ene side af huset og på den anden side er det fra køkkenet nemt at holde øje med hvad der sker ude på vejen. Børneafdelingen indeholder store børneværelser og er adskilt fra forældresoveværelset.

Den dobbelte carport er integreret på huset, og det tilhørende redskabsrum har støbt og isoleret gulv.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.