HusCompagniet
I huset er der skrålofter i køkken/alrum og stue, hvilket giver en følelse af større og mere rummelige rum. Børneafdelingen består af to gode værelser og eget badeværelse, og forældreafdelingen af et soveværelse med tilhørende walkin, badeværelse samt kontor. Et stort køkken/alrum og stue ud i ét på i alt 57,4 kvm, hvor køkken/alrummet er centralt placeret i huset og giver god mulighed for opdækning af et stort spisebord. Under den vestvendte overdækkede terrasse kan de lange sommer- og grillaftener nydes uden, at duggen generer. Den dobbelte carport er sat på som en vinkel på huset og er inklusiv redskabsrum på 11 kvm, der er udført med støbt og isoleret betongulv og vægbeklædning i vedligeholdelsesfrie materialer. Den overdækkede indgang til huset fuldender den samlede helhed og giver i det daglige bl.a. mulighed for at kunne gå fra bilen og tørskoet ind i huset.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.