HusCompagniet
En yderst skøn og lys bolig med 2 terrasser hvoraf den ene er overdækket.
Her går design og funktionalitet går op i en højere enhed. De 192 m2 er optimalt indrettet for den pladskrævende familie.
Husets store entre fungerer som fordelingsgang til bryggers og husets børneafdeling med 2 store rummelige værelser og eget badeværelse. Herfra er der direkte adgang til husets hjerte - det
store køkken/alrum, hvor der er et flot lysindfald fra de 2 store dobbelte terrassedøre. I forbindelse med køkken/alrummet er der integreret en alkove der giver hyggeplads til børnene.
Mellem køkken og stuen er der en biopejs, der med til at skabe hygge for hele familien, ligegyldigt om man sidder i køkkenet eller stuen.
Huset indeholder desuden et kontor/gæsteværelse, og en stor forældreafdeling med soveværelse, walk-in samt et lækkert badeværelse.

Når I bygger bestemmer I helt selv materialer, arkitektur og indretning. 

Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.