HusCompagniet
  • Det ser fantastisk ud når materialerne blandes som i denne stue hvor betonloft møder trægulv, glatte hvide vægge og en smuk muret mur i gyldne facadesten.
  • Husets store smukke valmtag dækker også over carport og et ca. 10 kvm skur/redskabsrum. Skuret har isoleret gulv er er frostfrit. Det betyder bl.a at det fx kan benyttes til elektriske installationer som fx en fryser.
Villaen er opført som et længehus med valmtag og integreret carport. Fra carporten kommer man tørskoet ind i det kombinerede bryggers/entre. Her er minimalt med spildplads og husets kvadratmeter er godt udnyttet. Børneafdeling består af tre gode værelser og et badeværelse. Husets hjerte består af et stort køkken/alrum i åben forbindelse med stue. Bagerst i stuen finder I en lækker kontorplads, der elegant er placeret bag en rå murstensvæg. I forældreafdelingen er der både soveværelse, walk in closet og stort badeværelse. Og hele boligen er kendetegnet ved overraskende detaljer og effektfulde materialevalg.

Når I bygger bestemmer I helt selv materialer, arkitektur og indretning. 

3 gode grunde til at bygge nyt hus med HusCompagniet

  1. Vi ved hvordan. Spørg vores rådgivere om alt fra budget til boligindretning.
  2. Få drømmehuset. Til tiden. Og til aftalt pris
  3. Gør en god investering med lavt energiforbrug, vedligeholdelsesfrihed og høj gensalgspris.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.