HusCompagniet
Fra husets entré er der direkte adgang til det store køkken/alrum, hvor der er udgang til en dejlig sydvendt overdækket terrasse samt valget af ovenlysvindue giver en fantastisk lys i rummet. Rummet er husets hjerte med direkte adgang til en dejlig stue og videre ind i et separat kontor og skøn forældreafdeling. Huset har en tilhørende integreret dobbelt carport med muret og isoleret redskabsrum. Fra carporten og ind i huset er der et stor dejligt bryggers samt gode børneværelser. Dette hus er med klassiske afvalmede gavle og træ-alu vinduer. Både ude og inde er der truffet stilsikre valg med fokus på tidsløs kvalitet.

Når I bygger bestemmer I helt selv materialer, arkitektur og indretning.

Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.