HusCompagniet

I børneafdelingen er to gode værelser og naturligvis eget badeværelse. Derudover er der et ekstra værelse i forbindelse med køkken/alrummet og et bryggers placeret i praktisk nærhed til entréen. Husets hjerte er et fint køkken/alrum med god spiseplads og integreret skabsvæg, og hyggeligt stue i naturlig forlængelse. I voksenafdeling er rigeligt plads, indbyggede skabe og lækkert badeværelse.
Udearealerne er godt indrettet – med plads til både leg i haven og hyggeaftener i loungen under den overdækkede terrasse.

HUSK! Når I bygger med os bestemmer I selv farver, materialer, arkitektur og indretning.

Mere om eksemplet:

  • I alt 155 m2 med separat børne- og voksenafdeling.
  •  Kom tørskoet indenfor med den integrerede carport med plads til to biler og redskabsrum med god plads til cykler, haveredskaber og meget mere af det, der hører til i hverdagen.
  • Overdækket terrasse med muret læmur i fuld højde, som giver optimal beskyttelse for vind og vejr.
  • Kvalitetsmaterialer med køkken fra HTH, vinduer fra Rationel og gulve fra Tarkett.
  • Forældreafdeling med skabsvæg og separat badeværelse med stor bruseniche og lækkert badekar.  

    3 gode grunde til at bygge nyt hus med HusCompagniet
  • Byg og indret jeres nye drømmehus præcis efter jeres behov.
  • Få drømmehuset. Til tiden. Og til aftalt pris.
  • Gør en god investering med lavt energiforbrug, vedligeholdelsesfrihed og høj gensalgspris.
 

 

Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.