HusCompagniet
  • Dette hus er opført som forskudt længehus og indeholder tre børneværelser plus forældreafdeling. Bemærk også biopejsen som opdeling af køkken/alrum og stue


Når I bygger bestemmer I helt selv materialer, arkitektur og indretning.

Mere om eksemplet:

  • Planløsningen tæller i alt 218 m2 plus dobbelt carport og overdækket indgangsparti.
  • Husets tre dele er indrettet med carport, indgang og børneafdeling i forreste del, hovedindgang og køkken/alrum i midterste del og dagligstue samt forældreafdeling i bagerste del.
  • Biopejs: Overgangen mellem køkken/alrum og villaens dagligstue er designet med en flot biopejs som rumdeler mellem køkken og stue.
  • Funkisstilen: Lange, lige linjer, rektangler og minimalistiske effekter er integreret i indretningen.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.