HusCompagniet
Til huset hører en integreret dobbelt carport med tilhørende redskabsrum. Der er, fra carporten, indgang til entré/gang, hvor man møder børneafdeling samt bryggers, kontor og bad. Fra gangen er der direkte adgang til køkken/alrum, hvorfra der er udgang til en skøn sydvendt terrasse. I køkken/alrummet er loftets højde hævet til 295 cm, samt der er tilføjet ekstra vinduer over de trefløjede terrassedøre, hvilket tilsammen giver rummet masser af lys og rummelighed. Rummet er husets hjerte, med direkte adgang til en dejlig stue, og videre ind i en forældreafdeling med eget bad og walk-in closet. Huset er opført i funkis stil, med fladt tag, samt et spring i tagfladen, hvilket er med til at give huset karakter. Murkronen er inddækket i zink, sålbænkene er af skifer, vinduer og døre i træ/alu og redskabsrummet er beklædt med Ivarplank. Disse valg sikrer minimal vedligeholdese i årene frem.

Når I bygger bestemmer I helt selv materialer, arkitektur og indretning.

3 gode grunde til at bygge nyt hus med HusCompagniet

  1. Vi ved hvordan. Spørg vores rådgivere om alt fra budget til boligindretning.
  2. Få drømmehuset. Til tiden. Og til aftalt pris
  3. Gør en god investering med lavt energiforbrug, vedligeholdelsesfrihed og høj gensalgspris.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.