HusCompagniet

Har I et ønske om at give jeres kommende nye hus den gode energi, er mulighederne mange med et nybygget hjem fra HusCompagniet både i materialevalget men også i relation til jeres energiforbrug.

Der er mange besparelser at hente, hvis I allerede fra start tænker miljøvenligt, når I skal bygge hus. I kan med fordel være på forkant med fremtidens miljøkrav. Dette vil HusCompagniet gerne hjælpe jer med. I kan spare penge på vand-, varme- og elregningen på den lange bane med miljøvenlige installationer. Det betaler sig ofte at tænke og bygge grønt.

Et nybygget hus fra HusCompagniet har som standard et genindvindingsanlæg, der sikrer en høj luftkvalitet i hjemmet hele året rundt, energivenlige vinduer og gulvvarme – alt sammen nogle løsninger, der bidrager til et mere energivenligt hjem.

Hos HusCompagniet kan I sagtens kombinere individuelle løsninger med grønne tilvalg.

 

Tilvalg i jeres grønne hjem

Solceller

Da vi introducerede solceller på taget på de nybyggede danske hjem, var meningerne delte omkring det visuelle udtryk. I dag er løsningen en integreret del af husets tag, som også er en æstetisk kønnere løsning.

 

 

 

Gem på jeres elproduktion til mørke tider

Kombinér jeres solceller med et batteri fra Sonnen, hvor I har muligheden for at gemme jeres overskudsproduktion af el i et batteri og bruge det på tidspunkter af dagen, hvor jeres eget elforbrug er større.

 

 

Spar på varmeregningen

I kan også vælge at installere et luft til vand anlæg. På billedet kan I se et anlæg, der kan bruges til opvarmning, køling og varmtvandsproduktion.

 

 

 

Mulighederne er rigtig mange for at skabe et 0 energi hus i samarbejde med HusCompagniet. Vi står klar med råd og vejledning, så vi sikrer, at jeres kommende hjem mødekommer jeres mål om et energivenligt hjem.

Tøv ikke med at kontakte os for en mere teknisk gennemgang af mulighederne i nedenstående:

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.