1-plans forskudt vinkelhus 180 kvm

Denne klassiske parcel er placeret ideelt på grunden, så I får det optimale ud af solens stråler på terrasse- og læområde. Samtidig er der både ude og indvendigt truffet klassiske tidsløse valg, der passer til de flestes behov.

Fra carporten har du direkte adgang til husets fordelingsgang der forbinder husets værelser med husets hjerte, køkken/alrummet. Aktivitetsrummet danner rammen om et godt børneområde. Huset har en god funktionel indretning med en oplagt børneafdeling og et forældreafsnit med eget badeværelse.

Det store køkken/alrum er lyst og rummeligt med en dejlig stor køkkenø der giver god mulighed for både madlavning og socialt samvær. Stuen er velindrettet med store glaspartier og god plads til sofaen.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 770 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search