1-plans vinkelhus på 158 kvm med 47 kvm carport

Dette hus ligger i Egå med kort afstand til både strand, skole, indkøb og Aarhus centrum. Det klassiske hus er på 158 kvm inkl. dobbelt carport på 47 kvm.

Huset er gennemtænkt med funktionel indretning og fokus på opholdsrum og værelser. Huset er bygget med tagbeklædning i sort IBF betontagsten og udhæng. Udhænget giver i kombination med de opmuret gavle det klassiske udseende, og beskytter murværk og vinduer. Det udvendige murværk er udført med B542 Laika, kombineret med lavenergivinduer i fra Rationel i Aura+træ/alu får huset et flot udtryk. Børneafdelingen ved indgangen består af 2 gode værelser, og eget badeværelse. Forældreafdelingen består af soveværelse på 13.60 kvm med tilhørende eget badeværelse. Et stort køkken/alrum på 34.50 kvm i åben forbindelse med stue, giver fantastisk rumfornemmelse, og masser af plads til hverdag og fest.

Gulve i store dele af huset er laminat, et slidstærkt og funktionel gulv.Den integrerede indgang og bryggers er belagt med klinker, og er placeret med adgang fra carporten, og giver optimal mulighed for at komme hjem, og ind i tørvejr.

Alle vægge er beklædt i filt og malet i råhvid, og overalt er der gips lofter. Alt inventar er udvalgt fra HTH.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 750 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search