1½-plans trempelhus 201 kvm

Dette hus ligger i Egå med kort afstand til både strand, skole, indkøb og Aarhus centrum.

Det er et meget spændende 1½-plans hus med trempel og dobbelt carport med plads til to biler. Arkitekturen er stram og minimalistisk, hvor carporten er tænkt godt ind i den rene stil. Her er intet udhæng på taget, hvilket i kombination med de murede facader og gavle samt træ/alu vinduer giver en løsning som er 100 % vedligeholdelsesfrit.
Ovenlysvinduerne kombineret med den flotte frontspids giver et rigtig flot lysindfald i huset.

Boligens hjerte er det store køkken/alrum med direkte forbindelse til stuen. Her er der også indbygget biopejs og adgang til et aktivitetsrum/multirum.

På husets 1. sal er der plads til at nyde udsigten i en lille ”lounge/stue” hvor der samtidig er loft til kip samt adgang til soveværelse og et dejligt stort badeværelse med  badekar. Derudover er der adgang til to store børneværelser.

Alt i alt et rigtig lækkert hus fra HusCompagniet, hvor detaljerne ikke er overladt til tilfældighederne.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 738 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search